Vinterschema 22/23

Under vintern 22/23 kommer vi ordna lite kursdagar och workshops medan ridskolan har vinteruppehåll! Se schemat nedan och kontakta Frida för anmälan! 
Det går såklart bra att boka in privatlektioner under den här perioden också, antingen hos mig eller hos dig, på någon av mina hästar eller med någon av dina. Kolla in fliken "lektioner" för mer info!

Kursdagar för barn och unga!

Kursdagar för barn ca 7-10 år

4 februari kl 10-15 (7-10 år)
Häst och Lekdag! Passar dig som är ca 7-10 år och har lite grundkunskaper inom ridning och hästhantering. Här får du vara med på en heldag med hästar och kompisar! Ni får lära er mer om att leka med hästar från marken och såklart rida! Lunch ingår.


4 mars kl 10-15  (ca 7-10 år)
Häst och Lekdag! Passar dig som är ca 7-10 år och har lite grundkunskaper inom ridning och hästhantering. Här får du vara med på en heldag med hästar och kompisar! Ni får lära er mer om att leka med hästar från marken och såklart rida! Det är en fördel om man varit med den 4/2 men inget krav.
Lunch ingår. 

*********************************************************

Pris: 600 kr/gång eller 1000kr om du anmäler dig till båda på en gång.


Kursdagar för barn och ungdomar 10 + år 
(se respektive kurs)

14 januari kl 10-17 (10+ år)
Kursdag med temat:
"De sju lekarna, från marken och från sadeln"
För dig som nyligen börjat med Natural Horsemanship. Här får du lära dig mer om NH, hur vi leker med hästarna från marken och hur detta hänger ihop med ridningen! Denna kursdag passar dig som är 10 år eller äldre och har ridit några år men inte har så stor erfarenhet (eller nyligen börjat med) NH.
Lunch och fika ingår. 


28 januari kl 10-17 (ca 12+år)
Kursdag med temat:
"Utveckla din horsemanship"
Denna kursdag passar dig som har grundkunskaper inom ridning och natural horsemanship och vill utvecklas mer! Denna kursdag är perfekt för dig som ridit här i några år och vill utvecklas vidare men kan även passa dig som varit med den 14/1. Lunch och fika ingår. 

11 februari kl 10-17 (ca 12+år)
Kursdag med temat
"Avancerad Horsemanship"
Denna kursdag passar dig som har goda kunskaper av Natural Horsemanship och vill fortsätta utvecklas! Det är en stor fördel om du varit med den 28/1. Vi kommer gå in på djupet i hästpsykologin och öva på att göra allting för- och med våra hästar, aldrig mot dem!
Lunch och fika ingår. 

*********************************************************

Pris 700kr/kursdag eller 1200kr om du anmäler dig till två kursdagar!*
*Tanken är att du som inte är jättekunnig inom Natural Horsemanship ska kunna vara med den 14/1 och den 28/1.
För dig som har god kunskap inom Naturla Horsemanship passar det bästa att börja med den 28/1 och sen fortsätta med den lite mer avancerade kursdagen den 11/2

Workshops för vuxna!

Några söndagar i Januari/februari kommer vi anordna workshops som riktar sig främst till vuxna och äldre tonåringar. Detta passar dig som vill utvecklas och lära sig mer om Natural Horsemanship! Läs mer under respektive datum. 

15 januari kl 14-17 

Workshop med temat "Get Started"

Denna workshop passar dig som är nyfiken på Natural Horsemanship och vill lära dig mer! Här börjar vi från början och går igenom de grundläggande övningar och principer som allt annat sedan bygger på! 

29 januari kl 14-17
Workshop med temat "Förfinad kommunikation"
Denna workshop passar dig som har koll på grunderna inom Natural Horsemanship och vill lära dig mer samt förfina kommunikationen med din häst! Den kan även passa dig som är förhållandevis ny med NH men då behöver du ha deltagit  på workshopen "Get Started" den 15/1 eller tagit ett par privatlektioner först.

12 februari kl 14-17
Workshop med temat "NH och Ridning" 
NH är så mycket mer än att bara leka med hästarna från marken och vifta med rep. Natural Horsemanship är en attityd som genomsyrar allt vi gör med våra hästar! På den här workshopen kommer vi gå igenom hur man kan rida NH.  Den kan även passa dig som är förhållandevis ny med NH men har varit med den 15/1 och 29/1
*********************************************************

Pris: 500kr/workshop, 900kr om du anmäler dig till 2 workshops eller 1250kr om du anmäler dig till alla 3!

Anmälan:

Är du sugen på att vara med på en kursdag eller workshop? Anmäl dig genom att smsa Frida på 076-1341731.
OBS! Jag vill inte att ni betalar in något förrän ni fått bekräftat att ni har en plats!
Elever från ridskolan här har förtur till kursplatserna förutsatt att de anmäler dig minst 10 dagar före kursstart, därefter är det först till kvarn som gäller. Även du som inte är elev i ridskolan här kan anmäla dig tidigare men du får då inte din plats bekräftad förrän 7-10 dagar före kurstillfället.