NYHETER!

2024-06-03
Fler ridläger för vuxna!!

Då vi fått in ett större intresse av ridläger för vuxna, och ett aningens mindre intresse än vanligt av läger för ungdomar har vi bestämt oss för att göra om sommarens ridläger litegrann! Gå in under fliken HÄSTVERKSAMHET -  SOMMAR 2024 för att läsa mer, eller klicka HÄR för att komma direkt till sidan!
/Frida och Hanna


2024-02-04
Vårterminen för ridskolan!
Nu kommer äntligen info om vårterminen ut på hemsidan! Kolla in schemat här och hör av er om ni har några frågor :-) 


2023-05-12
Repgrimmor, lekrep och NH-stick!
Från och med nu går det köpa handknutna repgrimmor, lekrep och NH-stickar här på Ed Sjögård! Läs mer under fliken shop eller klicka HÄR.


2023-04-23
Ridläger 2023!
Nu är (bättre sent än aldrig) sommarens ridläger utlagda på hemsidan! Gå in under hästverksamhet > sommar 2023 för att läsa mer eller klicka här för att komma direkt till ridlägersidan! 


2023-02-20
VÅRTERMINEN 2023!
Nu finns ÄNTLIGEN schemat för vårterminen uppe! Du hittar det under fliken hästverksamhet - ridskola eller så klickar du bara här.


2022-12-18
Vinterschema 
Under vintern kommer vi erbjuda lite olika kursdagar och workshops! Det finns något för alla åldrar och nivåer, allt från barn i 7-10 års ålderns som nyss börjat rida till vuxna som ridit hela sitt liv. Läs mer under fliken Vinterschema!

Nu återstår bara att önska alla en riktigt
GOD & FRIDFULL JUL! 


2022-09-21
Foderrådgivning och mer utrymme för lektioner

Nu finns det möjlighet att få hjälp med foderrådgivning av Hanna som är utbildad husdjursagronom vid Sveriges Lantbruksuniversitet. 

Det finns även möjlighet att boka lektioner i naturlig ridning och hästhantering för Hanna. 

Läs mer under fliken

Om oss - Om Hanna


2022-09-07
Höstterminen 2022
Nu finns äntligen info om höstens ridgrupper ute på hemsidan! Ni kan läsa mer under fliken Hästverksamhet - Ridskola


2022-02-12
Ridläger 2022
Nu finns info om sommarens ridläger äntligen uppe på hemsidan! Ni kan läsa mer under fliken Hästverksamhet - Sommar 2022


2022-02-10
Vårterminen
Nu finns info och schema för vårterminen ute på hemsidan! klicka här för att komma direkt till ridskolesidan!


2021-12-11
Ridlektioner för musikhjälpen!
 Nu drar vi igång! Måndag-fredag nästa vecka kommer jag hålla ridlektioner där alla pengar går till musikhjälpen! Du kan boka lektion antingen vid kl. 14, 16 eller 18. Tiderna tar slut snabbt så först till kvarn! Du väljer själv om du vill ta med dig egen häst eller låna häst av mig. Jag har främst tänkt att hålla privatlektioner men är ni 2-3 personer som vill rida tillsammans löser vi det. Lektionerna kommer hållas här på gården, främst på ridbanan så lektionsinnehållet kommer behöva anpassas efter vädret och underlaget. Vi får vara kreativa och flexibla helt enkelt!

Veckan avslutat sen med en uppvisning den 19/12 kl 14. Hoppas vi ses då! 


2021-09-01
Höstterminen 2021

Nu finns det uppdaterad info om höstterminen under fliken HÄSTVERKSAMHET - RIDSKOLA
Så in och kika för mer info! Det finns inte plats för några nya elever i grupperna och som vanligt hänvisas nya elever till privatlektioner i mån av tid. Hoppas att vi ses i höst!


2021-04-22
Ridläger sommaren 2021

Nu finns det info om sommarens ridläger under fliken HÄSTVERKSAMHET - SOMMAR 2021
in och kika! Sista anmälningsdag är 6/6 men först till kvarn gäller så missa inte chansen!


2021-02-03
Vårterminen 2021

Nu närmar det sig, vårterminen för ridskolan drar igång v.8! Schema och mer info finns under fliken hästverksamhet - ridskola

Jag hoppas på att vi ska kunna genomföra två ridläger i augusti i sommar, ett för barn i ca 10-15 års åldern och ett för äldre tonåringar och unga vuxna (15+ år). Mer info kommer efter hand så kika in med jämna mellanrum eller maila redan nu om du vill anmäla intresse och få ett mail när mer info kommer ut.

Så fort underlaget tillåter kommer jag även börja ta emot hästar för inridning/utbildning. Anmäl gärna ditt intresse redan nu för att hamna på kölistan!


2020-09-02
Hösten 2020

Höstterminen 2020 har börjat och det är hög tid att lägga ut infon här på hemsidan! Ni hittar infon under fliken hästverksamhet - ridskola

Jag kommer försöka sälja två av mina hästar under hösten. Afrodite och Salt. 
Afrodite är ett 5-årigt sto på ca 152 cm i mankhöjd. Hon har mycket energi!!! Är riden i alla gångarter, flyttar för skänkeln och har börjat hoppa små kryss. 
Salt är en 3-årigt russvalack på strax under 130 cm i mankhöjd så det troligaste är att han blir liten c-ponny. Han är inriden nu under sommaren och riden i alla gångarter men inte mer utbildad. En oerhört trygg och trevlig individ med lite egen vilja.
Kontakta Frida på frida@edsjogard.se eller 076-1341731 om du är intresserad av någon av dem och vill ha mer info.


2020-05-25
Sommar 2020
Som mycket annat i år behöver även sommaren planeras om och anpassas efter det rådande läget. Jag har därför valt att ställa in ett av sommarens läger (det andra vill jag försöka hålla öppet så länge det går). Istället vill jag erbjuda barn i åldrarna ca 9-13 möjligheten att gå på sommar-hästskola! Mer info hittar ni under fliken Sommar 2020

2020-03-25
Corona.
Nu i dessa oroliga tider har jag än så länge valt att fortsätta med min verksamhet som vanligt. Jag önskar dock att du stannar hemma från ridningen om du är förkyld och skulle jag få några förkylnings/influensa-symptom kommer jag självklart höra av mig till berörda elever och flytta dessa lektioner till ett senare tillfälle. Ta hand om er så ses vi framöver! 


2020-03-15
Ridlägerinfo!!!!
Nu har det äntligen kommit ut info om sommarens ridläger!! Klicka in på fliken hästverksamhet - sommarläger för att läsa mer!


2020-01-21
Info om vårterminen!
Nu finns information om vårterminen ute på hemsidan. Klicka på fliken Hästverksamhet - Ridskola för mer info.

Sommarens läger är under bearbetning, info kommer inom kort!


2019-12-05
Julavslutning
Nu på lördag den 7 dec kl 14 har vi traditionsenlig julavslutning med uppvisning, häst och vagn och såklart pepparkakor och marshmallows! Hoppas vi ses då :)

Vinterschema!
Jag har även planerat in ett antal teoriträffar/demos och workshops under januari och februari! Kika in här för mer info. Vi har även ett julerbjudande på workshops som du kan ge som julklapp till någon hästintresserad...? :)
********************* GODJUL************************


Kommande händelser:

27-30 juni 
Ridläger vuxen (>15 år), nivå 1-2

29 juli-1 aug
Ridläger 9-14 år

8-11 aug
Ridläger vuxen (>15 år), nivå 3-4


2019-09-04
Parellikurs i oktober 2019!

Den 12-13 oktober kommer Tania Boehmer från Tyskland till Ed Sjögård för att hålla Parellikurs. Tania är liscensierad * Parelliinstruktör och har tidigare hållit två mycket uppskattade kurser på Ed Sjögård. Denna gång är temat "It's all about the connection - liberty as well as ridden". Kursen riktar sig till dig som är på level 3-4 i Parelliprogrammet. Läs mer under fliken Kurser i PNH.


2019-08-15
Höstplanering
Planeringen för hösten pågår för fullt och det blir många spännande saker. För ridskolan är pusslet som vanligt att få ihop grupperna så att alla blir nöjda, en utmaning i sig men det blir kul när det kommer igång! Terminsstarten blir helgen v.34 för de som rider vart tredje helg, annars v.35.
Tid för en ny träningshäst (hos Frida) finns också och vi kommer försöka arrangera ännu en kurs med Tania Boehmer! Så håll lite koll här på hemsidan framöver! Uppdaterar mer när det börjar vara lite mer klart :)


2019-05-16
Skylight är tillsalu...
...och finns nu här på hemsidan! Klicka här för att läsa mer och glöm inte tipsa folk du känner som letar häst!


019-03-25
Kurs och uppdaterade läger!
Mer info om vårens Parelli kurs för Tania Boehmer finns här, missa inte den!

Vi har även uppdaterat sommarens läger. Nu finns det tre läger att välja mellan!
-Ett läger för tonåringar och unga vuxna med mycket NH-erfarenhet
-Ett läger för ungefär samma åldrar med god ridvana men kanske inte så mycket kunskaper om NH --Ett läger för alla åldrar dit nyfikna barn och vuxna (kanske barn och förälder?) är välkomna för att lära sig grunderna i NH och ridning! Läs mer om sommarens alla läger här!


2019-02-05
Ridlägren är ute på hemsidan!
Nu finns årets ridläger ute på hemsidan! Kolla in fliken hästverksamhet - sommarläger för mer info! I sommar blir det två olika läger. Det första passar tonåringar och unga vuxna (från 13 år) med lite mer förkunskaper inom NH. Det andra lägret passar ungdomar (ca 10-18 år) som har egen häst och vill stärka relationen och kommunikationen både i ridningen och från marekn men även dig som inte har någon egen häst men ändå drömmer om att lära dig mer om relationen och kommunikationen mellan häst och människa. För att passa på det här lägret behöver ha god ridvana men du behöver inte ha några förkunskaper om NH. Kolla in våra läger och anmäl dig redan nu!


2019-01-17
Vårterminen och Unghästutbildning!
Vårterminen i år kommer bli en liten aning kortare än tidigare år, detta för att jag kommer vara sjukskriven några veckor efter en liten operation i armen. Lektionera startar därför mellan v.8-12 för de olika grupperna, ett fullständigt schema hittar ni under fliken Hästverksamhet - Ridskola

Från och med den 1 maj räknar jag (Frida) med att kunna ta emot en eller två hästar för inridning/utbildning! Läs mer under fliken Hästverksamhet - Unghästutbildning och hör av dig redan nu om du vill lämna din häst här för utbildning!


2018-12-03
Julavslutning
Den 8 dec kl 14 är alla elever i ridskolan och deras familjer välkomna på traditionsenlig julavslutning! Hoppas vi ses då :)


2018-08-29
Träna i Uppsala!

Från och med 1 september finns det möjlighet att träna Naturlig ridning och hästhantering för Hanna i Uppsala med omnejd. Lektioner i grupp eller privat går att ordna, hjälp med lastning likaså. Mer om Hanna finns att läsa här och info om lektioner och priser hittar du här.

Det finns såklart fortfarande möjlighet att träna för Frida som utgår från Ed Sjögård (Småland) mer info om träning för Frida hittar du här. Även ridskolan fortsätter som vanligt!


2018-08-16
Höstterminen för ridskolan
En uppdatering för höstterminen finns nu under fliken hästverksamhet - ridskola. Just nu pusslas grupperna ihop där de elever som ridit tidigare har förtur, därefter kommer jag kontakta de som har hört av sig och vill börja rida! Håll ut, snart är det klart!

Öppet hus!
Lördagen den 25/8 kommer vi ha öppet hus här! Det blir uppvisningar, lekar, fina priser, fika och såklart ponnyridning! Varmt välkomna då!


2018-07-31
Parellikurs i oktober!

Den 27-28 oktober kommer Tania Boehmer från England till Ed Sjögård för att hålla Parellikurs. Tania är liscensierad * Parelliinstruktör och kompis till Frida så vi är mycket glada att hon kommer hit. Mer info om kursen och anmälen finns under fliken "Kurser i PNH". Det kommer bli en utvecklande och rolig kurs som du inte vill missa!


2018-05-23
Sommarläger

Nu är det inte länge kvar innan sommarens ridläger drar igång! Det finns fortfarande några platser kvar:

18-21 juni (10-16 år) Tema lek och balans
25-29 juni (13-19 år med erfarenhet inom NH) Tema psykologi och inverkan
2-5 juli (vuxenläger) Tema personlig utveckling i naturlig ridning och hästhantering

Sista anmälningsdatum är 1 juni. Läs mer här.


2018-02-06
Inridning och tillridning 2018
Vill du lämna bort din häst för inridning i sommar eller behöver du hjälp med problemlösning? På Ed Sjögård kommer det utöver Fridas vanliga platser för inridning finnas möjlighet att lämna din häst till Hanna för inridning/träning nu i sommar. Missa inte chansen att låta din unghäst få en schysst start i ridningen. Läs mer under fliken Om Hanna.

Vid intresse kontakta
Hanna Lundquist
073-82 96 389
hanna@edsjogard.se


2017-12-11
Zelma är tillsalu!
Welshponnyn Zelma som varit här i träning de senaste månaderna är tillsalu. Jag har skrivit lite om henne under fliken Hästverksamhet - Gårdens hästar - Till Salu.


2017-11-30
Terminsslut och temadagar bland annat!
Nu är det snart jul, hjälp vad fort det går.. v.49 är sista lektionsveckan i ridskolan och den 9:e dec kl 10 blir det traditionsenlig terminsavslutning för alla elever med familjer. Hoppas vi ses då!
Vårterminen börjar v.8 och info om den finns under fliken Hästverksamhet - Ridskola.
Nytt för i år är att jag kommer ordna några temadagar under januari och februari månad. Det blir några heldagar med hästar och undervisning, både teoretisk och praktisk. Perfekt för dig som vill passa på att träna lite extra i vinter! Det funkar lika bra att komma med egen häst som att låna en av mina. Mer info finns under fliken Hästverksamhet - Kurser!


2017-09-25
Vilja är tillsalu
Islandsstoet Vilja är till salu om rätt hem dyker upp. För mer info klicka här.


2017-08-22
Höstterminen 2017
Höstterminen närmar sig med stormsteg och därför pågår nu pysslet med att få ihop höstens grupper. Det här läsåret kommer ridskolelektionerna vara på måndagar, onsdagar, fredagar och var tredje lördag. Både gamla och nya elever är välkomna att önska dag och tid! Gamla elever prioriteras, nya är välkomna i mån av plats. Mer info om höstterminen, tiderna och de olika grupperna hittar ni under fliken Hästverksamhet - Ridskola eller här.


2017-06-07
Öppet hus!
Lördagen den 17 juni mellan 15-17 har vi öppet hus! Alla som
vill är välkomna. Det blir uppvisningar, lekar, tipsrunda, ponnyridning, fika till självkostnadspris och prisutdelning!

Här är ett ungefärligt tidsschema, tänk på att det endast är ca-tider:
15.00 - demo
15.40 - tid för tipsrunda, lekar, fika och ponnyridning
16.20 - uppvisning
16.50 - prisutdelning

Välkomna! :)


2017-02-22
Händelser i vår och sommar!
Nu har äntligen vårterminen dragit igång på allvar och det är så kul! :) Jag tänkte dock passa på att informera lite om andra händelser i vår/sommar.

Den 22-23 april och den 16-17 spetember kommer Karin Malmberg ***Parelli instruktör hit och håller kurs. Tanken är att det kommer vara två fristående kurser men med ett gemensamt tema. Mer info hittar du under fliken Kurser i PNH

Tre lördagar under våren kommer jag erbjuda privatlektioner här på gården (med egen eller lånad häst) annars försöker jag ju hålla undervisningen till veckodagar. Passa på att boka in en lektion den 11 mars, 8 april eller 13 maj! Kontakta Frida om du vill boka in en lektion någon av dessa dagar! frida@edsjogard.se eller 076-134 17 31

Slutligen vill jag även nämna sommarens ridläger. Vi har fått in en hel del anmälnigar redan vilket är jättekul! Se dock till att maila din anmälan till hanna@edsjogard.se så snart som möjligt så att du också får en plats på sommarens läger!


2017-01-20
Terminsplaneringen är klar!
Nu är terminsplaneringen för ridskolan klar!! Titta in under fliken Hästverksamhet-Ridskola eller klicka här för mer info.

Jag vill även passa på att påminna om att det nu går att anmäla sig till sommarens ridläger! För att läsa mer om sommarens läger titta under fliken Hästverksamhet-Sommarläger eller klicka här!

Det blir tyvärr inget ridläger för vuxna i år men istället håller vi på att planera för ett par spännande kurser! Håll utkik här framöver för mer info!

Under helgen 21-22 januari ska jag leka datatekniker och försöka fixa de bekymmer vi haft med mailen. Det innebär dock att både frida@edsjogard.se och hanna@edsjogard.se inte kommer att fungera dessa dagar. Vill ni nå oss, vänta till på måndag eller i mer akuta fall, ring!


2017-01-04
Gott nytt år!
Planeringen för 2017 är äntligen igång så nu finns det info om sommarens ridläger under fliken Hästverksamhet -Sommarläger! Anmäl er snabbast möjligt eftersom det är först till kvarn som gäller.

Nytt för i år är vår sommarskola för unghästar, läs mer om det här och skicka din häst på utbildning hos oss!

Mailen krånglar lite för tillfället men ha lite tålamod så svarar vi så fort vi kan!


2016-11-25
Terminsavslutning, jullov och lite sådant
Oj vad tiden gick fort! Snart är det jul men innan dess är det såklart terminsavslutning för ridskolan. Alla elever med familjer är välkomna! I år blir det den 10:e december kl 10-ca12. Det blir som traditionen bjuder uppvisning, julklappar, marshmallows, kanske häst och vagn eller någon annan rolig aktivitet som passar årstidnen och vädret. Missa inte detta, det kommer bli superkul! :-)

Efter den 10:e december är det alltså ingen vanlig ridskoleundervisning men möjlighet att boka in någon enstaka privat- eller grupplektion finns såklart. För den som vill överaska någon med en hästig julklapp kan man köpa presentkort på en eller flera lektioner här framöver, släng bara iväg ett mail till Frida så fixar vi det!

Under julledigheten kommer jag passa på att planera för vår och sommar 2017 så är du nyfiken på ridskola, lektioner, läger eller unghästträning under den perioden, håll utkik här på hemsidan! En uppdatering lär dyka upp någon gång i mitten av januari eller så ;-)


2016-08-12
Höstterminen 2016
Grupper och lektionsschema för ht 2016 finns nu uppe på hemsidan under fliken Hästverksamhet - Ridskola. Vill du ta en genväg går det bra att klicka här!


2016-07-01
Ridläger!
Det finns fortfarande några platser kvar på ridlägret för vuxna 28-31 juli och ridlägret för ungdomar 2-7 augusti. Om du inte har planerat hela sommaren än går det bra att göra en sista minuten anmälan till något av dessa läger! Mer info hittar du här.


2016-05-17
Öppet hus!
Nu närmar sig redan terminsavslutningen! Vart tog tiden vägen? Även i år tänkte jag avslua terminen med öppet hus den 5:e Juni mellan klockan 15-17. Schemat för tillställningen blir något i stil med detta:

15,00 Lastningsdemo med fokus på kommunikation.
15,30 Tid för fika, lekar tipsrunda och ponnyridning. Fika finns att köpa på plats.
16,30 Inspirerande uppvisning med flera olika ekipage på olika nivåer!
16,50 Prisutdelning!!

OBS! Det är svårt att sätta några exakta tider men detta ger nog en ungefärlig bild av hur vi tänkt oss.


2016-02-08
Nytt datum för ena ridlägret, ridskolan är igång och en enorm saknad..
Ibalnd blir det inte riktigt som man planerat även om man försöker vara duktig och planera i tid.. Så därför måste vi ändra datumet på sommarlägret för barn till den 12-15 juni istället för 11-14, jag har nämligen blivit bjuden på bröllopp den 11:e! Jag hoppas innerligt att detta inte ställer till med några problem för de som redan hunnit anmäla sig.
I övrigt är det rätt lugnt här på gården trots att lektionerna dragit igång för terminen. Hela gården och framförallt jag tyngs för tillfället av en enorm saknad efter min fantastiska häst Zamira som vi tyvärr tvingades avliva förra veckan på grund av tarmvred. :´(


2016-01-19
Våren, sommaren och en uppdatering på hästfronten.
Nu finns den efterlängtade planeringen för våren och sommaren äntligen på hemsidan! Allt är inte färdigt än och en del saker kommer säkert förändras/tillkomma efter hand men grunden är spikad!
För att läsa mer om ridskoleterminen i vår kan du klicka här.
För att läsa mer om sommarens ridläger klickar du här.
Sen har jag en tråkig och en rolig nyhet som rör hästarna här på gården. En av våra gamla trotjänare har tyvärr lämnat oss i vinter. Ingen vet riktigt hur det ska gå att ha ridskola utan vår kära Sebban som bott här i 12 år och varit med i min verksamhet ända från början men vi får försöka. Jag hoppas i alla fall att han numera finns på en plats där sjukdomar och dess komplikationer inte längre kan nå honom. Den lite roligare nyheten är dock att vi har en ny häst i skaran! Islandshästen Vilja har flyttat hit och min förhoppning är att hon ska komma till sin rätt och trivas här hos oss och i verksamheten!


2015-12-30
Gott Nytt År samt lite lägerinfo.
Såhär under vintern försöker jag ta det lite lugnt och inte tänka så mycket på ridskola, träningshästar, läger och undervisning. Jag rider och leker lite mer själv, jag gör annat som jag tycker är roligt bara för att det är roligt och jag försöker njuta lite extra av livet och faktiskt vara lite ledig. Jag har redan fått flera förfrågningar om ridläger 2016 vilket är jätteroligt men jag ber er att ha lite tålamod. Mer info om sommarens läger kommer komma upp här på hemsidan någon gång i mitten av januari och innan dess går det inte att anmäla sig. Har du frågor redan nu, skicka ett mail till frida@edsjogard.se så svarar jag på det efter helgerna!
Nu vill jag bara passa på att hälsa er alla GOTT NYTT ÅR! Hoppas vi hörs och ses i 2016!
/Frida


2015-11-25
Mer info om vinterns kurser för barn och ungdomar!

Gå in under fliken Hästverksamhet och Kurser eller följ länken för mer info!


2015-11-02
Julavslutning, kurser och planering inför 2016
Nu har planer för årets julavslutning för ridskolan kommit upp under fliken Ridskola!
I mellandagarna blir det en fördjupningskurs i Naturlig ridning och hästhantering för tonåringar och en Häst- och lekdag för barn! Så oavsett om du behöver tips på julklappstips eller bara är nyfiken och kanske vill gå kursen, läs mer under fliken Kurser.
Och när vi ändå pratar kurser, i april kommer Tina Kolhammar hit igen så då blir det kurs i Parelli Natural Horsemanship! Mer info om den kursen kommer komma upp under fliken Kurser i PNH så småningom.
Planeringen för vårterminen är också igång men den är inte helt färdig än. Mer info kommer upp här så fort jag fått ihop schemat ordentligt!


2015-10-21
Höstlov!
Snart är det höstlov och det innebär även lov för ridskolan. Så jag har gett mig själv en liten utmaning för den här veckan! Istället för att undervisa ska jag passa på att lägga tid på att rida in min unga nordsvensk Frid. Jag ska försöka träna honom varje dag 7 dagar i rad, dokumentera så noga jag kan och dagboksblogga om detta på bloggen och så får vi se hur långt jag hinner! Ni får gärna följa oss på facebook och bloggen:
www.facebook.com/edsjogard
www.edsjogard.wordpress.com


2015-08-26
Kurs i Parelli Natural Horsemanship!
Undervisas av Tina Kolhammar ** Parelli instruktör

Nu har det äntligen kommit upp mer information om den kurs i Parelli Natural Horsemanship som vi planerat för i höst! Det blir den 3-4 oktober och det kommer bli En helgkurs med fokus på att förstå och läsa hästen från marken. Mer info finns under fliken "hästverksamhet" och under fliken "kurser i PNH" eller så klickar du bara här!


2015-08-17
Förbereder höstterminen
Hej! Nu jobbar jag för fullt med att förbereda inför höstterminen! Det är mycket pyssel med att få ihop alla grupper. Vill du eller ditt barn rida är det hög tid att höra av er men jag kan redan nu varna om att det inte finns många platser kvar.. men anmäla intresse går ju alltid. Terminsstarten blir den 28 augusti!
Under hösten kommer jag även försöka hinna med lite fler utbildningshästar! Mer info kommer men hör gärna av dig redan nu om du har en häst som du vill ha utbildad.


2015-07-09
Ridläger, hösttermin och lite annat!
- Snart är det ridläger! Jättekul tycker jag som ser fram emot att få träffa årets alla deltagare. Det finns dock fortfarande enstaka platser kvar, så har du missat att anmäla dig är det bara höra av dig till mig så fort som möjligt! Ridläger info finns här!
- Efter ridlägerna går det fort och sen blir det hösttermin! Vill du börja rida för mig i höst börjar det bli dags att skicka in intresseanmälan, har du ridit tidigare och vill fortsätta är det dags att önska dagar och tider! Mer info om hur jag tänkt mig höstterminen hittar du här!
- För dig som har lite mer framförhållning har vi även planerat in en kurs för Tina Kolhammar ** Parelli instruktör i höst! Det blir den 3-4 Oktober och tanken är att det ska vara en tvådagarskurs där mat och boende är inkluderat. Har du ingen egen häst men vill vara med ändå löser vi det eftersom jag har några stycken och inte behöver träna alla själv ;)
Om du redan nu vet att du vill vara med så hör av dig!

Ha en fortsatt skön sommar!
/Frida


2015-03-09
Ridläger!
För er som undrat och visat intresse för ridläger så kan jag tala om att det kommer bli tre olika ridläger här i sommar!
30 juli-2 augusti har vi kombinerat ridläger och parellikurs för Anne Dirksen ** Parelliinstruktör
4-9 augusti fortsätter vi med ridläger för ungdomar mellan 13-19 år (du som gått ut åk 6 eller högre)
12-15 augusti har vi sista lägret för i år, detta för dig som är mellan 8-12 år
Mer info och priser finns här!


2015-01-18
Vårterminen!
Nu närmar sig vårterminen med stora kliv! Jag hoppas att du ser fram emot den lika mycket som jag! För att se era lektioner och när just din grupp startar, kolla i Kalendern! För att läsa mer om vårterminen, terminstema, eventuella lediga platser och sådant kolla under fliken Lektioner.


2014-12-18
Presentkort!
Du har väl inte missat att du kan köpa presentkort på undervisning av mig? Perfekt julklapp kanske? Kontakta Frida via mail eller telefon! frida@edsjogard.se eller 076-134 17 31

God Jul!


2014-dec-09
Julavslutning
Den 14/12 kl 13.00 (till någonstans mellan 14.30 och 15.00 på ett ungefär sådär) blir det julavslutning! Alla elever med familjer är välkomna. Det blir någon form av uppvisning, lekar, brasa och något gott kanske.. ;)


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.